Home

Com cada any des de fa… MOLTS… Batuco també acompanyarà SSMM els Reis Mags en el seu passeig pels carrers principals del nostre poble. És una il·lusió molt gran la que els fa als nens que Els Reis Mags d’Orient arribin fins aquí després d’un viatge tan llarg, per això volem expressar la nostra alegria i fer que Melcior, Gaspar, Baltasar i tots els seus acompanyants se sentin molt benvinguts a Esparreguera.

Diuen que arribaran aquest dijous dia 5 de gener de 2017,  s’estaran a l’Església i des d’allí sortiran a les 18.30 amb els seus carruatges per fer el seu famós recorregut repartint caramels per als més joves (i no tan joves!) del poble.

Us deixem el recorregut apuntat:

Pujaran pel carrer de Montserrat, giraran a la plaça de Sant Magí, baixaran el carrer d’Orenci Valls fins l’avinguda de Francesc Macià, carrers del Taquígraf Garriga i dels Arbres, plaça de la Constitució, carrers de Baix i de Sant Joan, de Sant Miquel, de la Font del Vidal, de Barcelona, de la Guardiola i dels Cavallers, plaça de l’Ajuntament i carrer Gran fins acabar a l’Església.

Aquest any serem nosaltres qui tancarà la comitiva. Amb tot, desitgem que tots i totes gaudiu d’una bona passejada de SSMM Els Reis Mags d’Orient.

Bon any 2017 i continueu fent bondat!

cavalcada_reis

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s