Home

escola2

Avui és la festa de l’escola Les Roques Blaves d’Esparreguera i el nostre grup hi serà per animar una miqueta i fer un taller de percussió amb els nens i nenes que hi vulguin participar! Esperem passar-nos-ho d’allò més bé però sobretot QUE ELS PARES, MARES, NENS I NENES S’HO PASSIN GENIAL!

FMcastellvi

I demà diumenge… Festa Major de Castellví de Rosanes! Batuco participarà en la primera Trobada de percussió del Baix Llobregat Nord que acull el municipi. Durant la festa major hi haurà una mostra agrícola i moltes altres activitats de caire més tradicional. Esperem passar un diumenge molt entretingut.

Ja us explicarem!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s