Home

Hola!

El passat divendres 17 de maig l’Ino i la Sandra – director i membre del nostre grup respectivament – van ser entrevistats per una colla molt simpàtica i eixerida de nens i nenes de cinquè de primària de l’escola Sant Bernat d’Olesa de Montserrat. La seva és la classe dels Batucaires i ja feia temps que esperaven la nostra visita. Ens van fer preguntes de tot tipus i, sobretot, molt molt interessants.

La xerrada va ser molt entretinguda. Després d’una breu presentació del grup vam donar pas a les preguntes dels alumnes que, respectant el torn de paraula, anàven fent tota classe de questions tant a l’Ino com a la Sandra. Al principi semblava que costava una mica trencar el gel però de seguida hi va haver un munt de mans aixecades esperant el seu torn per dir la seva. Finalment, vam sortir al pati i, juntament amb els de la classe de cinquè B (Els Castellers) vam fer una estona de ritme brasiler!

Cal dir que els nens i nenes ja havien fet tot un treball previ sobre aquest tema i n’estaven molt informats! Mooolt bé nens i nenes de cinquè! Bona feina! Ara ens agradaria veure els vostres Power Points tan macos que ens va dir la vostra tutora que havíeu fet!

Estem molt agraïts i esperem que us ho passéssiu tan bé com nosaltres.

Fins aviat!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s